Sobota
MENU WESELNE
Obiad około 18:00
Rosół z borowikami domowym sposobem przyrządzony
Policzki wołowe z pieczonymi ziemniakami i buraczkami podane

Dania serwowane w trakcie przyjęcia
Ok. 21:00
 
Udo kacze duszone we własnym sosie na modrej kapuście z żurawiną i kluseczkami gnocchi podane
Ok. 23:00
Serwis płonącej szynki z kopytkiem upieczonej i sosem chrzanowym, z ziemniakiem pieczonym i surówka z kiszonej kapusty
Ok. 2:00
Flaki Polskie

Bufet z gorącymi daniami
Aromatyczna zupa gulaszowa z dobranymi dodatkami
Barszcz czerwony na ostro z malinami
Kotleciki devolay z masłem i pietruszką
Pierś pulardy w sosie śmietanowym  z suszonymi pomidorami

Bufet słodki
Bukiet torcików i kolorowe pucharki
Owoce i inne słodkie kalorie

Przekąski zimne
Rolady z kaczki ze śliwką, z pieczonego kurczaka i z sandacza
Polędwiczka wieprzowa sous vide z ziołami i serkiem
Szynka na melonie
Galareta drobiowa tymbalikami zwana
Łosoś w ziołowym naleśniku
Węgorze kadzone dymem z dodatkiem cytryny
Sałatka grecka zaprawiona sosem vinegrette
Mozarella z pomidorami i sosem bazyliowym
Sałatka z kurczakiem na słodko-kwaśno podana
Sałatka brokułowa z panierowanymi kąskami kuraka

Stół wiejski
Dzik na wiele sposobów podany
Kiełbasy i wędliny z wieprzowiny
Smalec, marynaty, sosy i pieczywo
Bimber w towarzystwie innych alkoholi

Menu dla Najmłodszych
Rosołek babuni
Domowe KFC z surówkami
Tosty z szynką i serem
Cukierkowy stół